Diensten


Dakinspectie & advies

Met een dakinspectie zoomt Dakadvies aan Huis in op uw specifieke vraag. Dat kunnen lekkageklachten, verduurzamingskansen of een korter dan verwachte levensduur van uw dak zijn. Maar ook de aankoop van uw nieuwe woning of bedrijfspand kunnen onderwerp van onderzoek en advies zijn. Tijdens de inspectie brengt Dakadvies aan Huis voor u zorgvuldig en onderbouwd de situatie in kaart en reikt u oplossingen aan. Aan de hand van deze gedegen informatie kunt u de juiste beslissing nemen.

Meerjarenonderhoudsplan MJOP

Met een MJOP wordt bepaald welke onderdelen van het dak als eerste onderhoud nodig hebben en welke kosten hiermee gemoeid zijn. Voor het opstellen van een MJOP is een grondig uitgevoerde inspectie noodzakelijk. Met deze inspectie krijgt u als particulier of vereniging van eigenaren een duidelijk beeld over de te verwachten kosten op korte termijn, middellange termijn en lange termijn. Dakadvies aan Huis is gespecialiseerd in het maken van een MJOP speciaal voor particulieren en de kleine vereniging van eigenaren. 

Lekkageonderzoek

Lekkage vraagt om kennis van zaken. Want het gaat erom dat de oorzaak van de lekkage achterhaald wordt. Heeft het betrekking op de dakbedekking, of heeft het betrekking op de dakbedekkingsconstructie? Is er een lek of is het condensatie (koudebrug)? Bij een lekkageonderzoek wordt de lekkage voor u opgespoord. Dit kan in het dak zijn of in de dakconstructie. Dankzij jarenlange kennis en ervaring op het gebied van daklekkages kan het probleem vaak snel worden opgelost.
 
 

Service & onderhoudsabonnement

Dakadvies aan Huis doet meer dan alleen het geven van het juiste advies. Ook verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van uw dak. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Via een service & onderhoudsabonnement bent u ervan verzekerd dat wij u veel dakzorgen uit handen nemen. Daardoor hoeft u niet meer zelf om te kijken naar uw dak en bespaart u ook nog eens geld.

Wat houdt een Service & onderhoudsabonnement in?

  • Jaarlijkse controle en reiniging van uw daken, goten en dakonderdelen. Na iedere controle ontvangt u een duidelijk rapport.
  • Gedurende het abonnementsjaar heeft u recht op gratis klein onderhoud. Er worden dus geen kosten berekend voor kleine reparaties.
  • U komt niet voor onverwacht grote uitgaven te staan. U wordt namelijk al ruim van tevoren gewaarschuwd voor grotere reparaties, groot onderhoud of renovatie van uw daken, dakgoten en dakonderdelen.

 

Projectbegeleiding & kwaliteitscontrole

Een goed verhaal op papier is de basis, maar zeker geen garantie dat het werk kwalitatief goed wordt uitgevoerd. Een dakdekker kan andere belangen voor ogen hebben dan u. De uitvoering van uw project wordt door Dakadvies aan Huis deskundig begeleid. Vanaf het inventariseren van uw wensen tot en met de oplevering van uw project bent u verzekerd van heldere communicatie, duidelijke afspraken en een perfect eindresultaat.