Diensten

WAAR KAN DAKADVIES AAN HUIS U BIJ HELPEN?

Bij Dakadvies aan Huis vindt u verschillende disciplines onder één dak. We begeleiden u bij alles wat met daken te maken heeft, van dakinspectie tot projectbegeleiding en van onderhoud tot schade. Hier een aantal diensten uitgelicht:

Dakinspectie & advies

Met een dakinspectie zoomt Dakadvies aan Huis in op uw specifieke vraag. Dat kunnen lekkageklachten, verduurzamingskansen of een korter dan verwachte levensduur van uw dak zijn. Maar ook de aankoop van uw nieuwe woning of bedrijfspand kunnen onderwerp van onderzoek en advies zijn. Tijdens de inspectie brengt Dakadvies aan Huis voor u zorgvuldig en onderbouwd de situatie in kaart en reikt u oplossingen aan. Aan de hand van deze gedegen informatie kunt u de juiste beslissing nemen.

Bestandsopname voor dakonderhoud

Wanneer het om onderhoudskosten gaat, houdt u niet van verrassingen. U wilt graag inzicht in wat u kunt verwachten en wanneer. Dakadvies aan Huis geeft u dat inzicht en zorgt met een complete bestandsopname dat verrassingen tot het verleden behoren. Met de bestandsopname heeft u een duidelijk beeld van de kwaliteit van het dak en de eventuele investeringen die nodig zijn.

Inspectie - onderhoudsabonnement dakbedekking

Om uw dak in goede conditie te houden is een jaarlijkse dakinspectie en onderhoud erg belangrijk. Een dak is namelijk gevoelig voor weersinvloeden en krijgt te maken met harde wind, regen, hagel, sneeuw en hitte. Het inspectie-onderhoudsabonnement van Dakadvies aan Huis heeft dan ook een aantal voordelen, namelijk:

  • 1 keer per jaar preventief onderhoud aan daken & goten
  • Verlengt de levensduur van uw dak 
  • Eventuele kleine gebreken worden tijdig gesignaleerd en gelijk kosteloos hersteld
  • Hiermee voorkomt u hoge kosten voor onnodige herstelwerkzaamheden
  • Bij achterstallig onderhoud bent u vaak niet verzekerd voor schade
  • Inzichtelijk maken van de status van uw daken & goten middels een inspectierapport
  • Gratis advies en begeleiding bij eventuele calamiteiten 
  • Lage tarieven

Lekkageonderzoek

Lekkage vraagt om kennis van zaken. Want het gaat erom dat de oorzaak van de lekkage achterhaald wordt. Heeft het betrekking op de dakbedekking, of heeft het betrekking op de dakbedekkingsconstructie? Is er een lek of is het condensatie (koudebrug)? Bij een lekkageonderzoek wordt de lekkage voor u opgespoord. Dit kan in het dak zijn of in de dakconstructie. Dankzij jarenlange kennis en ervaring op het gebied van daklekkages kan het probleem vaak snel worden opgelost.

 

Projectbegeleiding & kwaliteitscontrole

Een goed verhaal op papier is de basis, maar zeker geen garantie dat het werk kwalitatief goed wordt uitgevoerd. Een dakaannemer kan andere belangen voor ogen hebben dan u. De uitvoering van uw project wordt door Dakadvies aan Huis deskundig begeleid. Vanaf het inventariseren van uw wensen tot en met de oplevering van uw project bent u verzekerd van heldere communicatie, duidelijke afspraken en een perfect eindresultaat. 

Ook voor projectbemiddeling kunt u bij ons terecht. Door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk bent u verzekerd van een betrouwbare en vakkundige dakaannemer en/of installateur. Dakadvies aan Huis is hiermee al vele malen succesvol geweest en heeft, naar ieders tevredenheid al veel mooie projecten kunnen realiseren. Wilt u ook projectbegeleiding of is bemiddeling gewenst? Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.