Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Samen naar een duurzaam dak!

WAAROM DAKADVIES AAN HUIS?

WAAROM DAKADVIES AAN HUIS?

WAAROM DAKADVIES AAN HUIS?

Dakadvies aan Huis is een onafhankelijke adviseur en dienstverlener op het gebied van daken. Wij kenmerken ons als een betrouwbare, objectieve en onafhankelijke partner voor onder andere particulieren, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren (VvE’s). Wij zijn er voor onafhankelijk dakadvies en voor het begeleiden en coördineren van dakprojecten. 

Beschikt u niet over de benodigde kennis van daken? En heeft u behoefte aan onafhankelijk dakadvies? Dan bent u bij Dakadvies aan Huis aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring, diverse cursussen en een sterk netwerk zijn wij uw betrouwbare partner voor uw dak. Wij geven u niet alleen goed advies, maar helpen u ook met het vinden van de juiste dakdekker of installateur die uw klus vakkundig en voor een eerlijke prijs kan uitvoeren.

dak 222
CDD55D43-5D77-4D04-843B-CCC586F80DB7

Het aanspreekpunt voor het begeleiden van dakprojecten

Bij het renoveren en verduurzamen van daken komt best wel wat kijken. Daarom willen we u daar graag bij helpen. Ons doel is om u goed te adviseren en alle mogelijkheden van het dak met u te bespreken.

Dakadvies aan Huis is uw aanspreekpunt en voorkomt miscommunicatie en leidt het gehele project in goede banen. Dat is wel zo handig!

VOORDELEN VOOR U

Wij nemen al uw dakzorgen uit handen door het gehele project te begeleiden van A tot Z. Van het geven van deskundig advies tot de communicatie met gecertificeerde dakdekkersbedrijven.

Bij projectbegeleiding zijn wij het centrale punt die erop toeziet dat alle betrokken partijen hun aandeel in het geheel nakomen. Van de aanvang tot communicatie tot over de nazorg. Waarbij u nauw op de hoogte wordt gehouden van de voortgang en alle ontwikkelingen.

Wij hebben een netwerk opgebouwd met betrouwbare partijen om samen tot het gewenste resultaat te komen. Dakadvies aan Huis werkt in uw belang en onderhandelt voor u een scherpe prijs.

dakpannen leggen1
zon1

Recent uitgevoerde projecten

KOM MET ONS IN CONTACT

Wilt u onafhankelijk en eerlijk dakadvies ontvangen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Adres

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Telefoonnummer

06 55 86 46 13

E-mailadres

info@dakadviesaanhuis.nl

Volg ons op Facebook