Dakadvies nodig?

Heeft u dakplannen en wilt u graag onafhankelijk advies? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan!  

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Samen naar een duurzaam dak!

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Bent u van plan om uw dak te gaan repareren of vernieuwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bijgestaan worden door een onafhankelijk dakadviseur scheelt u al snel honderden zo niet duizenden euro’s!”

Dakadvies aan Huis is een onafhankelijk adviesbureau met al ruim 25 jaar ervaring gespecialiseerd in daken voor particulieren en bedrijven.

Onze kracht zit hem in het feit dat wij uw dakplannen van A tot Z kunnen verzorgen. Wij nemen al uw dakzorgen graag uit handen. 

foto 2 daklink

Waar kunnen we bij helpen?

Steeds meer particulieren kiezen voor een onafhankelijk dakadvies, inspectie en/of begeleiding. We bieden een ondersteuning bij onderhoud en renovatie. Verder bieden we onafhankelijk advies over de staat van onderhoud, offerteaanvraag en bij de oplevering van het dak. Met een kleine investering wordt een vakkundig, onafhankelijk en eerlijk advies verkregen en voorkomt u dakproblemen en onnodige kosten.

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) reserveren verplicht gelden voor meerjarig onderhoud voor de algemene voorzieningen van een appartementencomplex. De onderhoudsplanning voor het onderhoud aan daken is daar een belangrijk onderdeel van. Voor het opstellen van zo’n onderhoudsplan en de budgettering heeft u actuele en betrouwbare gegevens nodig. Daarom moet u exact weten wat de huidige conditie van uw daken is. Wij geven u de informatie die u nodig heeft.

Een onafhankelijk advies is cruciaal voor een beheerder of eigenaar van vastgoed. Komt de kwaliteit overeen met de verstreken termijn en zijn er misschien mankementen te reclameren in een garantieperiode? Bestaan er kansen op lekkages op korte termijn? Zijn er mogelijkheden voor verduurzaming? Is de veiligheid gewaarborgd en is het onderhoud goed gepleegd? Wordt er genoeg gereserveerd voor een toekomstige renovatie? Vraagstukken die eenvoudig in beeld komen door het uitvoeren van een inspectie en een adviesgesprek.

Dakadvies aan Huis heeft een heldere en snelle handelswijze, waardoor we een effectieve partij zijn om de verkoop/aankoop te bevorderen en een rechtvaardiger taxatie te realiseren. Met een kleine investering bereikt u een groter resultaat. Door de inspectie wordt een duidelijk beeld weergegeven over de waarde en kwaliteit van het dak aan de verkopend/kopende partij. Met klein onderhoud vooraf of tijdens het verkoopproces wordt een beter product aangeboden en behouden. Er worden aansprakelijkheidsproblemen vermeden.

rrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook.

Adres

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Telefoonnummer

06 55 86 46 13

E-mailadres

info@dakadviesaanhuis.nl

Volg ons op Facebook