Welkom bij Dakadvies aan Huis

De expert op het gebied van platte en hellende daken

Uw persoonlijke dakadviseur!

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Samen naar een duurzaam dak!

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Waarom Dakadvies aan Huis!

Waarom Dakadvies aan Huis!

Dakadvies aan Huis is een onafhankelijke adviseur en dienstverlener voor platte en hellende daken. Wij kenmerken ons als een betrouwbare, objectieve en onafhankelijke partner met een brede kennis voor onder andere particulieren, vastgoedbeheerders en VvE’s. Door meer dan 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van dakonderhoud, dakrenovatie en het verduurzamen van platte en hellende daken zijn wij in staat u een volledig objectief en goed advies uit te brengen voor een zorgeloze toekomst van uw dak.

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring!

Beschikt u niet over de benodigde kennis op het gebied van daken, ervaart u problemen met het dak of wilt u succesvol zaken doen bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen of een nieuw dak? Dan bent u hier aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, diverse cursussen en een sterk netwerk zijn wij uw betrouwbare partner voor uw dak. Uw belang staat altijd op de eerste plaats, daar staan we voor.

Wilt u advies op maat?

Wilt u meer informatie over de conditie en de mogelijkheden van uw dak? En wilt u weten hoeveel we voor u kunnen besparen? Neem dan contact met ons op en vraag een advies op maat aan. 

5fd7f782-aec9-459a-8ee9-4ded164d6e97 (1)
onderhoud

Wij ontzorgen u van A tot Z!

Vraag op deze pagina vrijblijvend advies aan door uw gegevens in te vullen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen met betrekking tot het dak te inventariseren. 

Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. We kijken samen welke dag u het beste uit komt.

Wij zullen uw dak grondig inspecteren en nemen met u de mogelijkheden voor het dak door. Aan de hand daarvan stellen wij voor u een vrijblijvend plan van aanpak op. 

Wij doen u indien nodig een concurrerende offerte aan de hand van het opgestelde plan van aanpak. Deze aanbieding van onze uitvoerende partners zijn conform uw wensen en de mogelijkheden.

Na akkoord van de offerte zullen wij een uitvoer datum in overleg met u en de uitvoerende partij vast laten leggen. Tijdens en na de werkzaamheden zullen we uw project begeleiden en controleren. 

 

00
dakpan2

Recente projecten

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Adres

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Telefoonnummer

06 55 86 46 13

E-mailadres

info@dakadviesaanhuis.nl

Volg ons op Facebook