Dakadvies aan Huis

De expert op het gebied van platte en hellende daken

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Samen naar een duurzaam dak!

Voorkom dakproblemen met onafhankelijk dakadvies

Voorkom dakproblemen met onafhankelijk dakadvies

Voorkom dakproblemen met onafhankelijk dakadvies

Dakadvies aan Huis is een onafhankelijke adviseur en dienstverlener op het gebied van daken. Wij zijn er voor advies, ondersteuning, inspectie, onderhoud, beheer, begeleiding, taxaties en ook voor schade en risico inventarisatie.  

Ons bedrijf beschikt over een ruime ervaring in praktische en technische inzichten waardoor wij een effectieve partij zijn voor elk probleem op het dak. Door een efficiënte  werkwijze  wordt u niet verrast met hoge herstelkosten en alles is glashelder.

Dakonderhoud123

Wie helpen wij?

Steeds meer particulieren kiezen voor een onafhankelijk dakadvies, inspectie en/of begeleiding. We bieden een ondersteuning bij onderhoud en renovatie, maar natuurlijk ook bij aan- en verkoop van een pand. Verder bieden we onafhankelijk advies over de staat van onderhoud, offerteaanvraag, offertebegeleiding en bij de oplevering van het dak. Met een kleine investering wordt een vakkundig, onafhankelijk en eerlijk advies verkregen en voorkomt u dakproblemen en onnodige kosten. 

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) reserveren verplicht gelden voor meerjarig onderhoud voor de algemene voorzieningen van een appartementencomplex. De onderhoudsplanning voor het onderhoud aan daken is daar een belangrijk onderdeel van. Voor het opstellen van zo’n onderhoudsplan en de budgettering heeft u actuele en betrouwbare gegevens nodig. Daarom moet u exact weten wat de huidige conditie van uw daken is. Wij geven u de informatie die u nodig heeft.

Dakadvies aan Huis heeft een heldere en snelle handelswijze, waardoor we een effectieve partij zijn om de verkoop/aankoop te bevorderen en een rechtvaardiger taxatie te realiseren. Met een kleine investering bereikt u een groter resultaat. Door de inspectie wordt een duidelijk beeld weergegeven over de waarde en kwaliteit van het dak aan de verkopend/kopende partij. Met klein onderhoud vooraf of tijdens het verkoopproces wordt een beter product aangeboden en behouden. Er worden aansprakelijkheidsproblemen vermeden.

Een onafhankelijk advies is cruciaal voor een beheerder of eigenaar van vastgoed. Komt de kwaliteit overeen met de verstreken termijn en zijn er misschien mankementen te reclameren in een garantieperiode? Bestaan er kansen op lekkages op korte termijn? Zijn er mogelijkheden voor verduurzaming? Is de veiligheid gewaarborgd en is het onderhoud goed gepleegd? Wordt er genoeg gereserveerd voor een toekomstige renovatie? Vraagstukken die eenvoudig in beeld komen door het uitvoeren van een inspectie en een adviesgesprek.

dak7

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook.

Adres

De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk

Telefoonnummer

06 55 86 46 13

E-mailadres

info@dakadviesaanhuis.nl

Volg ons op Facebook