Welkom bij Dakadvies aan Huis

De expert op het gebied van platte en hellende daken

Landelijk dakadvies op maat!

Welkom bij Dakadvies aan Huis

Advies en begeleiding op het gebied van platte en hellende daken

Samen naar een duurzaam dak!

Waarom Dakadvies aan Huis?

Waarom Dakadvies aan Huis?

Waarom Dakadvies aan Huis?

Een goed dak biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het is de kroon op elk pand. Bijna niets is zo vervelend als problemen met het dak. Inspectie en onderhoud zijn absoluut noodzakelijk voor een lange levensduur van uw dak en ter voorkoming van onaangename verrassingen.

Dakadvies aan Huis is een onafhankelijke adviseur op het gebied van onder meer inspectie, advies, onderhoud en het begeleiden van dakrenovaties. Als dakexpert ondersteunt Roy Meijer particuliere en zakelijke opdrachtgevers bij het voorkomen en oplossen van dakproblemen en bij het toepassen van duurzame en energiebesparende daksystemen.  

Onafhankelijk dakadvies ontvangen? Neem contact op!

Beschikt u niet over de benodigde kennis op het gebied van daken, ervaart u problemen met het dak en heeft u behoefte aan deskundig, duidelijk en onafhankelijk dakadvies? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Door ruim 25 jaar kennis en ervaring, diverse cursussen en een sterk netwerk is Dakadvies aan Huis uw betrouwbare adviseur voor uw dak. Daarbij begeleidt hij het gehele traject van advies, offerte tot oplevering.

Voor wie

Dakadvies aan Huis richt zich met name op particulieren woningen, bedrijfsmatig vastgoed en verenigingen van eigenaren.

Dakonderhoud123

Stappenplan projectbegeleiding

Dakadvies komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Het gesprek is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Onze dakadviseur zal uw dak grondig inspecteren en de bevindingen met u bespreken. Na de dakinspectie ontvangt u vrijblijvend advies over de te nemen maatregelen en eventuele mogelijke verduurzamingskansen. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw wensen en budget. 

Dakadvies aan Huis helpt u bij het selecteren van dakaannemers en het aanvragen van offertes. Door ruim 25 jaar kennis en ervaring in de dakenbranche heeft Dakadvies aan Huis inmiddels een sterk netwerk van betrouwbare dakaannemers opgebouwd. Natuurlijk kunt u in deze fase ook zelf partijen aandragen. 

Dakadvies aan Huis zal alle offertes objectief beoordelen en u hierin adviseren. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar prijs, kwaliteit, ervaring, regio en natuurlijk de garantievoorwaarden van de geleverde diensten. Dakadvies aan Huis onderhandelt voor u een scherpe prijs. 

Tijdens de werkzaamheden voert Dakadvies aan Huis met regelmaat controles uit. Niet alles is namelijk achteraf nog te controleren. Toezicht tijdens de uitvoering voorkomt problemen op de langere termijn. Als de werkzaamheden zijn afgerond zal onze dakadviseur samen met u het eindresultaat controleren.

Recente projecten

Vragen? Neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Adres

Tolrechtstraat 12
6537 TZ Nijmegen

Telefoonnummer

024-8483980

E-mailadres

info@dakadviesaanhuis.nl

Volg ons op Facebook